Goederen vervoer China

Jij bent dus op zoek naar een betrouwbare logistiek partner voor al jouw goederenvervoer van en naar China? Komt dat even goed uit! Wij bij Berkman Forwarding zijn een echte China-(en Azië)specialist in goederenvervoer o.a. via luchtvracht, zeevracht of over spoor. Ook helpen we je met de afhandeling van alle douaneformaliteiten en warehousing. We hebben […]

Expediteur Rotterdam

Jij bent dus op zoek naar een betrouwbare logistiek partner in de Regio Rotterdam?​
Komt dat even goed uit! Wij bij Berkman Forwarding zijn gespecialiseerd in wereldwijd goederenvervoer o.a. via luchtvracht, zeevracht of over spoor. Ook helpen we je met de afhandeling van alle douaneformaliteiten en warehousing.

Douane Expediteur

Jij bent dus op zoek naar een betrouwbare douane expediteur?
Komt dat even goed uit! Wij bij Berkman Forwarding zijn gespecialiseerd in het afhandelen van allerlei douaneformaliteiten. Daarnaast helpen we je ook met het vervoer van zeevracht, luchtvracht, transport per trein en warehousing.

Expediteur zeevracht

Jij bent dus op zoek naar een betrouwbare expediteur voor zeevracht?
Komt dat even goed uit! Wij bij Berkman Forwarding zijn gespecialiseerd in wereldwijd goederenvervoer per zeevracht. Daarnaast helpen we je ook met de afhandeling van alle douaneformaliteiten en warehousing.

Expediteur Luchtvracht

Jij bent dus op zoek naar een betrouwbare expediteur voor luchtvracht?
​Komt dat even goed uit! Wij bij Berkman Forwarding zijn gespecialiseerd in wereldwijd goederenvervoer per luchtvracht. Daarnaast helpen we je ook met de afhandeling van alle douaneformaliteiten en warehousing.