Jij bent dus op zoek naar een betrouwbare logistiek partner voor je LCL zendingen?

Komt dat even goed uit! Wij bij Berkman Forwarding zijn gespecialiseerd in het verzenden van deelzendingen per zeevracht. Daarnaast helpen we je ook met de afhandeling van alle douaneformaliteiten en warehousing.

Of het nu gaat om pallets, pakketten,  dozen of stukgoederen, je bent bij ons aan het goede adres!

Bij LCL zendingen deel je een container met andere importeurs in een zogeheten buyer console. Meer weten over LCL zendingen?

Lees een uitgebreide uitleg in ons blogartikel: De voor en nadelen van LCL verzendeningen

Onze experts helpen je graag met jouw logistieke vraagstukken. Ook als je net begint met importeren kunnen we je zeker helpen met de eerste logistieke stappen.

Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

Waarom kies je voor Berkman Forwarding?

5 goede redenen om met ons samen te werken.

Jouw voordelen:

No data was found

Over Berkman Forwarding

Berkman Forwarding opereert als internationale expediteur, waarbij voornamelijk gericht wordt op overzeese verschepingen vanuit en naar China, Zuidoost-Azië en India. Daarnaast wordt de rest van de wereld bediend door ons wereldwijd dekkende netwerk van agenten.

Ontzorging van A-Z

Als je voor Berkman Forwarding kiest, ben je gegarandeerd van een persoonlijke aanpak. We begeleiden jou tijdens elke stappen in het logistieke proces. Off- en online. 24/7. 

Naast het bieden van transport leveren wij ook totaal logistieke oplossingen, waarbij zorg wordt gedragen voor de gehele logistieke stroom van goederen: van aankomst in de haven tot levering bij de klant.

Expert op gebied van logistiek

Ons team  van ervaren en enthousiaste professionals zorgt ervoor dat al je transportwensen nagestreefd worden, waarbij persoonlijkheid en kwaliteit voorop staan. Wij zorgen voor transport op maat en helpen je zo efficiënt mogelijk jouw goederen te vervoeren.

Ook delen we graag onze kennis en expertise met je. In onze blogs en op onze kennisdatabank vind je handige artikelen over alle vragen die jij hebt m.b.t. im- en exporteren.

Wereldwijd actief

Berkman Forwarding is een internationale expediteur met wereldwijd 9 kantoren, waarbij het overgrote deel zich bevindt in Azië. 

Met deze kantoren kunnen wij snel schakelen met lokale leveranciers en overheden zoals fabrieken en douane.