Douane afhandeling

Bespaar tijd en geld met de afhandeling van jouw douaneformaliteiten

Met ons team van gediplomeerde declaranten zijn wij in staat je een vlekkeloze en snelle douaneafhandeling aan te bieden. Wij verzorgen invoer, uitvoer en doorvoeraangiftes (MRN-documenten), PD- een EDGB aangiftes waarbij wij gebruik maken van een online verbinding met de douane. Hierbij beschikken wij over onze eigen borgstelling bij de douane.

Berkman Forwarding B.V. is AEO (Authorised Econonomic Operator) gecertificeerd wat inhoudt dat wij voor de douane een betrouwbare partner of ook wel “geautoriseerde marktdeelnemer” zijn. AEO gecertificeerde bedrijven tonen hiermee aan dat ze “in control” zijn op diverse deelgebieden. Met de AEO-status zijn goederenstromen minder onderhevig aan douanecontroles.

Wij beschikken over het gecombineerde certificaat douane-vereenvoudigingen en veiligheid (customs simplifications & safety).

Onze serviceverlening gaat verder dan alleen het verzorgen van douane aangiftes. Ons team van specialisten assisteert je ook graag bij het vinden van de juiste goederencodes en overige verplichtingen en/of aanvragen zoals bindende tariefinlichtingen (BTI’s) etc.

Wens je meer informatie? Neem contact met ons op.