Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Alle tekst, illustraties, foto’s, bestanden, ontwerpen en overige content op de website van Berkman Forwarding B.V. (verder aangeduid als Berkman Forwarding) is beschermd door auteursrecht en andere wettelijke rechten. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Berkman Forwarding. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor de juistheid, actualiteit en volledigheid daarvan. De informatie kan op elk gewenst moment en zonder nadere kennisgeving worden gewijzigd. Berkman Forwarding is hiervoor niet aansprakelijk.

Aan de op onze site verstrekte gegevens kunnen geen rechten worden ontleent. Berkman Forwarding aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de website en de informatie hierop. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook.

Niet alle foto bestanden en illustraties zijn eigendom van Berkman Forwarding. Wij zullen alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen. Berkman Forwarding behoudt zich alle rechten voor met betrekking tot de informatie, teksten, logo’s, handelsmerken en grafisch materiaal. Een gebruiker van de website mag geen informatie dupliceren of verspreiden zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming.
Door deze website te bezoeken gaat de gebruiker akkoord met de hiervoor genoemde voorwaarden. Bekijk onze privacy voorwaarden voor meer informatie over ons privacy beleid.